Contact
A:
Oostmaaslaan 950 3063 DM Rotterdam
Volg ons

Veel gestelde vragen

Ja, dat kan. Wij hebben een eigen parkeerterrein voor 26 auto’s. In de straat kun je ook voor de deur parkeren, dit is echter wel betaald (alleen doordeweeks tot 18:00).
Je kunt vanuit de centrale OV-punten bij Podium aan de Maas komen door tram 21 of 24 te nemen en uit te stappen bij halte Woudestein of halte Avenue Concordia. Beide haltes zijn op een loopafstand van 5 minuten van ons pand.
Ja, de vloeren zijn overal drempelloos of met zeer lage drempel. Op de begane grond van ons gebouw is een invalidentoilet aanwezig met alle nodige voorzieningen. Ook is het pand voorzien van een lift die naar elke etage gaat.
Podium aan de Maas vraagt de contactpersoon die het evenement bij ons organiseert om uiterlijk een week van tevoren de allergieën en dieetwensen van de bezoekers door te geven als er een maaltijd in het arrangement zit. U kunt uw contactpersoon voor het evenement zelf benaderen met uw allergie of dieetwens. Als dit niet lukt kunt u ons ook altijd nog even bellen of mailen.
Ja, er is gratis Wi-Fi beschikbaar voor alle bezoekers van Podium aan de Maas. In de vergaderzalen vindt u bordjes met het netwerk en wachtwoord er op. U kunt er uiteraard ook even om vragen bij de receptiebalie.
In onze arrangementen zit standaard 1 beamer inbegrepen bij de zaalhuur. Indien gewenst kunt u op aanvraag ook van meerdere beamers gebruik maken. Wij kunnen ook een geluidsinstallatie en microfoons voor u verzorgen op aanvraag.
De catering van dranken blijft altijd aan Podium aan de Maas voorbehouden. De catering van voedselwaren is op uitzondering zelf mee te nemen, echter is dit dan wel onderhevig aan een aantal voorwaarden. Hier kunt u naar informeren door ons een mail te sturen of even te bellen!

Staat uw vraag er niet tussen? Stel het hieronder of stuur ons een chat bericht.