Podium aan de Maas
A:
Oostmaaslaan 950, 3063 DM, Rotterdam
Volg ons

Veel gestelde vragen

Ja! Podium heeft alle maatregelen genomen zodat gasten veilig bijeen kunnen komen in Podium aan de Maas. Hierbij worden de voorschriften van het RIVM nauwlettend gevolgd. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met de organisatie.
Ja zeker! Podium heeft een eigen parkeerterrein voor 26 auto’s. Daarnaast kan ook op straat geparkeerd worden. Op straat is het doordeweeks na 18:00 uur en in het weekend gratis.
Je kunt Podium aan de Maas bereiken met tram 21 of 24 vanuit Rotterdam Centraal of Blaak. Vanaf halte Woudestein of halte Avenue Concordia is het 5 minuten lopen naar Podium.
Podium heeft een lift en bij de voordeur is een helling naar de begane grond. Een invalidentoilet is aanwezig op de begane grond voorbij de receptie balie.
Podium aan de Maas vraagt de opdrachtgever van het evenement om de dieetwensen tijdig door te geven. U kunt mogelijk binnen uw organisatie deze wensen doorgeven bij uw contactpersoon. Als dit niet lukt kunt u Podium ook altijd nog even een berichtje sturen.
Ja, er is gratis Wi-Fi beschikbaar voor alle gasten van Podium aan de Maas. Vraag aan de leiding even om het wachtwoord.
Podium aan de Maas heeft voor elke zaal een beamer. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een professioneel geluidssysteem in de grotere zalen.
De catering van drank en voedsel is voorbehouden aan Podium aan de Maas. In een enkel geval kan er een uitzondering gemaakt worden. Neem daarvoor contact op met Podium.

Staat uw vraag er niet tussen? Stel het hieronder of stuur ons een chat bericht.