Podium aan de Maas
A:
Oostmaaslaan 950, 3063 DM, Rotterdam
Volg ons

Speel de hoofdrol in een bankroof in het Podium aan de Maas?

Aan de start van de Maasboulevard in Rotterdam staat het Podium aan de Maas. Het door Gerrit Rietveld in 1961 ontworpen gebouw is een markant gebouw in Rotterdam. Sinds enige tijd zijn hier ook een aantal loges van de Vrijmetselaars gevestigd. Een van deze loge’s heeft onder haar leden een genootschap wat uiterst geheim is. Er schijnt een link te zijn naar een Spaans lid, welke bekend is om zijn strategische planning en intelligentie. 

Naast het schitterende uitzicht is 'el Banco de Podium' een ideale locatie om een bankroof voor te bereiden...

La Casa de Papel

Een mysterieuze man die zichzelf "de professor" noemt, organiseert samen met acht specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis. Samen willen ze de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren om zelf bankbiljetten te drukken. Het doel is om met een totaal van 2,4 miljard euro in de tas het gebouw te verlaten. Ze hebben hiervoor elf dagen toegang tot de gelddrukmachines nodig. Dit vereist een uitgekiend plan om de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin te leiden.

Op basis van dit scenario is de VR Game La Casa de Papel gebaseerd.

VR Game, La Casa de Papel!

Werk goed samen en ontrafel onder leiding van El Profesor uitdagende puzzels. Naast pittige Real life puzzels zullen jullie ook in een virtuele wereld goed moeten samenwerken. Bovendien is het spel te spelen met grote groepen waarbij jullie tegen elkaar gaan strijden om als eerste het gebouw te beroven! Weten jullie daarna ook nog te ontsnappen uit de handen van de Guardia Civil?

Hoe werkt het?

In deze game moeten zowel VR puzzels en real life puzzels opgelost worden om je doel te bereiken. Wie kan als de Guardia Civil om de tuin leiden en miljarden euro’s buit maken?

Door Virtual Reality te combineren met ‘echte’ raadsels zul je ook weer op een andere manier moeten samenwerken. Het speelt zich af rondom de speeltafel van jouw team. Toch zullen jullie ook door de ruimte moeten lopen om clue’s en raadsels te vinden.

Het spel is met 6 t/m 28 personen te spelen. Uiteraard spelen jullie het spel daarbij wel allemaal tegelijk en zul je dus goed op je medespelers moeten letten. Het spel duurt ongeveer 2 uur inclusief speluitleg en kan ook in het Engels gespeeld worden.

La Casa de Papel

  • Next level teambuilding met Virtual Reality

  • Ideaal voor grotere groepen

  • Samenwerken en competitie in 1 spel

  • Gebaseerd op de populaire Netflix serie!

Prijs arrangement €49,50 p.p (incl. Drankje en hapje)

Voor boekingen, neem Contact op.